Εν αναμονή οδηγιών Γ. Εισαγγελίας για βόμβα στο πατρικό του Φαίδωνος

Εν αναμονή οδηγιών Γ. Εισαγγελίας για βόμβα στο πατρικό του Φαίδωνος

Οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης αναμένει η κατηγορούσα αρχή για την υπόθεση της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, όπως αναφέρθηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου προσήχθη σήμερα ο 26χρονος κατηγορούμενος και η υπόθεση επαναπρογραμματίσθηκε για τις 14 Ιουνίου.

Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου συνέβη τα ξημερώματα των Χριστουγέννων του 2017.

Ο 26χρονος που έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί για την εγκληματική ενέργεια κατά της οικογένειας του Φαίδωνα Φαίδωνος, προσήχθη στα μέσα Σεπτεμβρίου ενώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου.

Ζήτησε ωστόσο νομική αρωγή και το αίτημα του έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο. Ήδη ορίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης του ο οποίος παρέλαβε το υλικό για την υπεράσπιση του πελάτη του.

Κατόπιν της αναμονής οδηγιών από τον Γενικό Εισαγγελέα για χειρισμό της υπόθεσης, ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη νέα δικάσιμο της 14ης Ιουνίου.

  Ντόρα Χριστοδούλου   

Related posts

Leave a Comment