Έκαναν την πανηγυρική είσοδό τους στη Λεμεσό οι Βασίλισσες της Χαράς και της Τρέλας (pics)

Επάνω στο εντυπωσιακό τους άρμα έκαναν απόψε την είσοδο τους στην πόλη της Λεμεσού οι δυο Βασίλισσες του φετινού καρναβαλιού, οι Βασίλισσες της Χαράς και της Τρέλας, τις οποίες υποδέχθηκαν με πυροτεχνήματα και χειροκροτήματα οι δημοτικές αρχές και πλήθος κόσμου.
 
Η πανηγυρική είσοδος του άρματος με τις Βασίλισσες του φετινού καρναβαλιού, που ενσαρκώνουν η Μόνικα Πιερίδου και η Μαρία Νικολαϊδη Αφάμη, έγινε στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) και ακολούθησε η στέψη τους από το περσινό Βασιλικό ζεύγος, Χριστάκη και Ζήνας Μαχαλεκκίδη.
 
Κηρύσσοντας την επίσημη έναρξη των καρναβαλίστικων εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαϊδης, κάλεσε όλους να χαρούν τις μέρες αυτές και να διασκεδάσουν με αισιοδοξία και καλή διάθεση.
 
Ανέφερε ότι όλη η δημοτική μηχανή εργάστηκε σκληρά για να προσφέρει στο κοινό ένα εκπληκτικό καρναβαλίστικο 11ήμερο και ευχαρίστησε “την προμετωπίδα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού”, τη Βασιλική οικογένεια, αλλά και τους χορηγούς των εκδηλώσεων.
 
Της τελετής στέψης ακολούθησε παρέλαση με κατάληξη την Πλατεία Ηρώων, για ένα καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα «Ritmo Di Carnaval».

Related posts

Leave a Comment