Σε εξέλιξη καμπάνια της Πάφου στις τουριστικές αγορές για το 2019

Σε εξέλιξη καμπάνια της Πάφου στις τουριστικές αγορές για το 2019

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου μέσα στα πλαίσια υλοποίησης του σχεδίου δράσης της για το 2019 για διασφάλιση της ηγετικής της θέσης  στον τομέα του τουρισμού, υλοποιεί τον Μάρτιο σωρεία ενεργειών σε σημαντικές χώρες πηγές τουρισμού αλλά και εντός Κύπρου. Οι δράσεις υλοποιούνται  σε  συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και τους επιχειρηματίες και τυγχάνουν στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού.
 

Ανακοίνωση της ΕΤΑΠ επισημαίνει ότι η καμπάνια προβολής της επαρχίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού όπως στο Birmingham στο Wedding Show, στην ITB Berlin, στην MITT Mόσχας και στο εργαστήρι Β2Β στο Δουβλίνο, καθώς επίσης φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από διάφορες χώρες, προώθηση των διεθνούς εμβέλειας αθλητικών γεγονότων που πραγματοποιούνται στην Πάφο όπως ο Cyprus Marathon και ο Πανευρωπαϊκός αγώνας ποδηλασίας Gran Fondo και η επανέναρξη της δωρεάν περιήγησης στην παλιά πόλη της Πάφου ως μέτρο εμπλουτισμού της χειμερινής εμπειρίας.

Η ΕΤΑΠ προωθεί επίσης την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού οδηγού, την επανέκδοση των θεματικών χαρτών και του έντυπου προωθητικού υλικού και την προώθηση νέων και υφιστάμενων εμπειριών που προσφέρει η Πάφος μέσα από την χρήση υψηλής τεχνολογίας.

«Η ΕΤΑΠ Πάφου δίδει και φέτος ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού, του τουρισμού υπαίθρου και δραστηριοτήτων υγρού στοιχείου», καταλήγει η ανακοίνωση. «Ο στρατηγικός στόχος της επαρχίας παραμένει η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουρισμού υψηλότερης εισοδηματικής τάξης σε ολόχρονη βάση».

  Ντόρα Χριστοδούλου   

Related posts

Leave a Comment