Κλειστοί δρόμοι στην Πάφο λόγω Μαραθωνίου

Την ερχόμενη Κυριακή πραγματοποιείται ο 21ος Διεθνής Μαραθώνιος της Πάφου με τη συμμετοχή 3500 δρομέων από 50 χώρες. Με αφορμή τον μεγάλο αγώνα,  θα γίνουν τροχαίες ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του Μαραθωνίου και για αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι οργανωτές, οι διάφορες διαδρομές που έχουν εκκίνηση και τερματισμό την πλατεία του Κάστρου της Πάφου θα ξεκινήσουν στις 8:30πμ και θα κατευθυνθούν προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος. Αφού καλύψουν όλο το μήκος της λεωφόρου Ποσειδώνος θα κατευθυνθούν προς την παραλία Γεροσκήπου (Riccos Beach) και ακολούθως θα πορευθούν προς την λεωφόρο Ερατούς για να καλύψουν την απόσταση μεταξύ του κυκλοφοριακού κόμβου της Κολώνης και του κυκλοφορικού κόμβου της συμβολής των λεωφόρων Δανάης και Ευρώπης.

Η διαδρομή θα είναι κλειστή για την τροχαία μεταξύ των ωρών 8:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ. Ο δρόμος θα δίνεται στην κυκλοφορία σταδιακά, ανάλογα με την πορεία των αθλητών. Λόγω του μαραθωνίου οι διαδρομές των λεωφορείων της ΟΣΥΠΑ θα διακοπούν στις 8:00 το πρωινό και θα επαναρχίσουν από την 1:00 μετά το μεσημέρι.

Παρακαλούνται οι οδηγοί όπως αποφεύγουν τις πιο πάνω διαδρομές κατά τον χρόνο διεξαγωγής των αγώνων και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας καθώς και με τις υποδείξεις των Αστυνομικών και των Τροχονόμων που θα είναι στο μέρος για αποφυγή ταλαιπωρίας.

  Ντόρα Χριστοδούλου   

Related posts

Leave a Comment