Πλήρωσαν εισιτήρια και κινδυνεύουν να χάσουν τον αγώνα

Οπαδοί της Τσέλσι που αγόρασαν αεροπορικά εισιτήρια αξίας 1.100 ευρώ για να ταξιδέψουν στο Μπακού κινδυνεύουν λόγω καθυστερήσεων σε δύο πτήσεις να μην δουν διά ζώσης τον τελικό του Europa! 

 

Από τη μία πλευρά, η Άρσεναλ ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν χωρίς έναν παίκτη της, με τον Χένριχ Μιχιταριάν να πέφτει θύμα της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η πατρίδα του, η Αρμενία, με τους Αζέρους, και να επιλέγει να μην ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή από τη στιγμή που ουδείς μπορούσε να εγγυηθεί για την προσωπική του ασφάλεια.

 

Από την άλλη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε τον τελικό σε μία χώρα που απέχει πάνω από 4.500 χιλιόμετρα από το Λονδίνο (γεγονός ασύλλήπτο αν αναλογιστεί κανείς πως τα γήπεδα των δύο φιναλίστ, το Stamford Bridge και το Emirates βρίσκονται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων) και έδωσε από 6.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, την ώρα που το γήπεδο έχει χωρητικότητα 70.000 θεατών.

 

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλες οι αποστάσεις που οι δύο ομάδες απέτυχαν να διαθέσουν ακόμα και αυτό τον μικρό (για τα δεδομένα τους) αριθμό εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν γύρω στις 7.000 επιστροφές. Το κερασάκι στην τούρτα πάντως μίας άκρως αποτυχημένης επιλογής ήρθε μέσω ενός ταξιδιωτικού πρακτορείου που συνεργάζεται επίσημα με την Τσέλσι.

 

Πρόκειται για το “Thomas Cook Sport”, που προσέφερε οικονομικές πτήσεις αξίας 979 λιρών (σχεδόν 1.110 ευρώ) για μετάβαση στο Αζερμπαϊτζάν και επιστροφή αλλά χωρίς το εισιτήριο του αγώνα, με μερίδα οπαδών που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την προσφορά να το μετανιώνουν.

 

Και αυτό γιατί κόλλησαν για ώρες στο αεροδρόμιο του Λούτον, με την επίσημη δικαιολογία της εταιρίας να είναι πως υπήρχε εναέρια κυκλοφοριακή συμφόρηση αλλά τους οπαδούς να καταγγέλουν πως δεν υπήρχαν αρκετά καύσιμα σε δύο αεροπλάνα!

 

Η ίδια η εταιρία πάντως προσπάθησε να αποφύγει με ντρίμπλα τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες, υποστηρίζοντας μέσω ανακοίνωσης πως “οι οπαδοί και των δύο ομάδων θα φτάσουν εγκαίρως για να ζήσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα μέσα στο στάδιο”.

 

πηγή:sport24.gr

Related posts

Leave a Comment