Ολοκληρώθηκε το ''μπαμ'' και δικός της ο Ντε Λιχτ!

Το συμβόλαιο των 7,5 εκατ. ευρώ, τα εύκολα μπόνους και η ρήτρα αποδέσμευσης των Μπιανκονέρι με το ποσό που αυξάνεται.

 

Οι συζητήσεις των Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι με τον Μίνο Ραϊόλα ήταν πολύωρες αλλά τελικά οδηγούν σε… λευκό καπνό: Ο Ματάις Ντε Λιχτ είναι κατά 99% παίκτης της Γιουβέντους. Το 1% που απομένει είναι οι υπογραφές και η ανακοίνωση, για να ολοκληρωθεί μια μεταγραφή που θα έχει ως αποτέλεσμα να μπει ρήτρα αποδέσμευσης σε συμβόλαιο των Μπιανκονέρι.

 

Ηταν απαράβατος όρος του Ραϊόλα (το είχε ζητήσει και από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στην Γαλλία απαγορεύονται οι ρήτρες αποδέσμευσης) και η Γιούβε τον δέχθηκε, με το ποσό της ρήτρας να ορίζεται στα 150 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με το Sky Italia, αυτό το ποσό -το οποίο θα είναι το διπλάσιο σε σχέση με αυτό με το οποίο θα αποκτηθεί- θα είναι το αρχικό που θα προβλέπεται ως ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά κάθε χρόνο θα ανεβαίνει.

 

Ο 19χρονος στόπερ θα δεσμευθεί για πέντε χρόνια με την Κυρία, με τις στάνταρντ ετήσιες απολαβές του να είναι στα 7,5 – 8 εκατ. ευρώ, αλλά προβλέπονται διάφορα μπόνους, τα οποία θεωρούνται εύκολα, για να φτάσει το ποσό στα 12 εκατ. ευρώ, τα οποία πρόσφερε και η Παρί Σεν Ζερμέν.

 

‘Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, ο Ραϊόλα έχει ήδη ενημερώσει τον Αγιαξ ότι ο Ντε Λιχτ συμφώνησε με την Γιουβέντους και τώρα είναι θέμα των δύο κλαμπ να τα βρουν, είτε με λεφτά μόνο είτε με τους Ιταλούς να συμπεριλαμβάνουν σαν αντάλλαγμα τον Μόιζε Κεν, μειώνοντας τα χρήματα που θα πρέπει να δώσουν.

 

πηγή: gazzetta.gr

 

Related posts

Leave a Comment