Του κτύπησαν την πόρτα και τον απείλησαν με πιστόλι

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 37 και 28 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών και απαίτησης περιουσίας με απειλές.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10.30 το βράδυ της 27ης Ιουνίου 2019, ενώ 39χρονος βρισκόταν στην οικία του, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, μία γυναίκα του κτύπησε την πόρτα και τον κάλεσε να της ανοίξει. Αφού άνοιξε την πόρτα, είδε ότι μαζί με τη γυναίκα, βρίσκονταν δύο άνδρες, εκ των οποίων ο ένας, σύμφωνα με τον 39χρονο κρατούσε πιστόλι, που έφερε σιγαστήρα.

Όπως ανέφερε ο 39χρονος, πριν τα τρία πρόσωπα προλάβουν να εισέλθουν στην οικία του, κατάφερε να κλείσει την πόρτα και να διαφύγει από παράθυρο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οικίας.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα ηλικίας 37 και 28 ετών, κάτοικοι επαρχίας Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Related posts

Leave a Comment