Συνάντηση της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο

Σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιουλίου στην Έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, η συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Στην συνομιλία που είχαν επιβεβαιώθηκε η διαχρονική στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο έργο της Ομοσπονδίας και η άριστη συνεργασία που υπάρχει.  
 

«Η συζήτηση κάλυψε τα εθνικά θέματα Κύπρου και Ελλάδας και τους κοινούς στόχους, που αφορούν στην η ενδυνάμωση των ελληνικών αξιών και ιδεωδών στη νεολαία και τις κοινότητες μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Παπαστυλιανού, συνεχάρη τον Αρχιεπίσκοπο για την επάξια εκλογή του, και εξέφρασε την στήριξη της Κύπρο-αμερικανικής κοινότητας στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

«Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και η συνεργασία μας θα ενδυναμωθεί» δήλωσε ο κ. Παπαστυλιανού, αναφέροντας ότι «ο Σεβασμιότατος ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ομοσπονδία και τα θέματα που αποτελούν προτεραιότητες για την κοινότητα, όπως η νεολαία, η παιδεία και το Εθνικό μας θέμα».

Στη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο παρευρέθηκαν οι: Κυριάκος Παπαστυλιανού, Πρόεδρος, Νίκος Παφίτης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Χρίστος Καράμανος, Δέσποινα Αξιοτάκη, Μαργαρίτα Ηρακλέους-Λίκας Αντιπρόεδροι, τα μέλη, Νίκος Τζιάζας, Γιώργος Σοφοκλέους, Τάσος Ζαμπάς και ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ.

Να σημειωθεί ότι το νέο Αρχιεπίσκοπο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Related posts

Leave a Comment