Ειδικές ρυθμίσεις στην Κ. Μάτση λόγω έργων (χάρτης)

Ειδικές ρυθμίσεις στην Κ. Μάτση λόγω έργων (χάρτης)

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 προγραμματίζεται η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο Τμήμα Β του έργου Ανάπλασης της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, το οποίο αφορά το κομμάτι από τη συμβολή της λεωφόρου με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη μέχρι την οδό Κρατίνου (οι δύο οδοί παραμένουν στη διάθεση του κοινού για χρήση).

Το τμήμα αυτό θα παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία λόγω των οδικών εργασιών, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση θα είναι ανοικτά για την τροχαία κυκλοφορία.

Η τροχαία κυκλοφορία στην λεωφόρο Κυριάκου Μάτση, θα διοχετεύεται ανάλογα προς Λευκωσία και προς Στρόβολο, μέσω παρακείμενων παρόδων.

Συγκεκριμένα: 

  • Aπό τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης, μπορεί να χρησιμοποιείται είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια των οδών Στέλιου Μαυρομμάτη – Ικάρου – Δαιδάλου – Κνωσού – Γλαύκου.
  • Από το κέντρο της πόλης με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού, μπορεί να χρησιμοποιείται  είτε πορεία μέσω της Λεωφόρου Δημοσθένη Σεβέρη είτε πορεία μέσω των οδών Γλαύκου – Άννινου – Δαιδάλου – Ανδρεάδου – Στέλιου Μαυρομμάτη – Κυριάκου Μάτση.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Πηγή: philenews

Related posts

Leave a Comment