Πυρετωδώς συμπληρώνουν το φάκελο για τον 14χρονο – Η Νομική Υπηρεσία ζήτησε πρόσθετες καταθέσεις [ΒΙΝΤΕΟ]

Με οδηγίες για λήψη επιπρόσθετων καταθέσεων, αλλά και για συμπερίληψη κάποιων νέων στοιχείων, επιστράφηκε το πρωί στην ακριτική ομάδα, ο ογκωδέστατος φάκελος της υπόθεσης του 14χρονου Στυλιανού.

Ο φάκελος περιλαμβάνει δεκάδες έγγραφα, ηλεκτρονικές καταχωρήσεις που είχαν γίνει σε δύο αστυνομικούς σταθμούς τα τελευταία χρόνια, καθώς και οπτικογραφημένη κατάθεση που έδωσε ο ανήλικος πριν από τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντέννα, η Νομική Υπηρεσία έκρινε πως θα πρέπει να ληφθούν κάποιες επιπλέον καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του 14χρονου, από τα σχολεία στα οποία είχε φοιτήσει, αλλά και από πρόσωπα που φαίνεται να γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις πριν την τραγωδία.

Ο φάκελος της υπόθεσης με τις περίπου 20 επιπλέον καταθέσεις, θα πρέπει να επιστραφεί πίσω στη Νομική Υπηρεσία το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και εάν κριθεί ότι είναι συμπληρωμένος, θα παραδοθεί στην Επίτροπο Διοικήσεως που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο του 14χρονου Στυλιανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το Σαββατοκύριακο η ανακριτική ομάδα που αποτελείται από πέντε ανακριτές να ενισχυθεί με ακόμη δύο, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα το έργο που υπολείπεται.

Related posts

Leave a Comment