Ξεσπά κατά του Σέπου η κόρη του Ρίτσου-«Αν δεν αρκεί να στείλουμε Χρυσαυγίτες»

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία του ΑΚΕΛ εναντίον του Λοΐζου Σέπου, για ανάρμοστη ομιλία για το ολοκαύτωμα, κατά την οποία σημείωσε πως εκτός από τον Χίτλερ, ευθύνες είχε και η Σοβιετική Ένωση του Στάλιν, κάτι που προκάλεσε και την αποχώρηση του Ρώσου πρέσβη από την εκδήλωση.
 
Θέση για το θέμα παίρνει και η κόρη του γνωστού Έλληνα ποιητή, Γιάννη Ρίτσου. Με ανάρτησή της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έρη Ρίτσου, σημειώνει πως εναντίον του κ. Σέπου υπάρχουν αρκετές καταγγελίες, ωστόσο το Υπουργείο Παιδείας τον διατηρεί στη θέση του και τον αναβάθμισε σε Διευθυντή του Παγκυπρίου Γυμνασίου.

Τί να πουν και οι αδελφοί Κύπριοι, που το Υπουργείο Παιδείας τους διατηρεί στη θέση του και αναβαθμίζει σε Διευθυντή του Παγκύπριου Γυμνασίου, ένα ον ονόματι Λοϊζος Σέπος, για το οποίο υπάρχουν μύριες όσες καταγγελίες από συναδέλφους του, από μαθητές, από ενώσεις γονέων και κηδεμόνων.

Βίος και πολιτεία το όν!

Το 2014 είχε πει πως ο Ρίτσος δεν πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία γιατί ήταν συμμορίτης και πως δεν ήξερε ποιός είναι ο Ναζίμ Χικμέτ.
Ως Διευθυντής στο Λύκειο Ακροπόλεως ήρθε σε σύγκρουση με τους μαθητές αναγκάζοντας την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, να παρέμβει με επιστολή της προς το Υπουργείο Παιδείας.

Σε άλλο περιστατικό, έπειτα από διαμάχη του με την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, τα μέλη της Ομοσπονδίας προχώρησαν σε καταγγελία εναντίον του.

Γνωστό και το επεισόδιο τής με σκαιότατο τρόπο εκδίωξης από το σχολείο μαθήτριας που φορούσε μαντήλα.

Το αποκορύφωμα όλων, μέχρι και διπλωματικό επεισόδιο προκάλεσε το όν, αναγκάζοντας τον Πρεσβευτή της Ρωσίας, να αποχωρήσει από εκδήλωση για το ολοκαύτωμα, όταν σε ομιλία του υποστήριξε πως για το Ολοκαύτωμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου δεν ευθύνεται μόνο η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ αλλά και η Σοβιετική Ένωση! Γράφει και νέα ιστορία το ον!

Να τον χαίρεται το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου!

Κι άμα δεν αρκεί ο Διευθυντής του Παγκύπριου, να στείλουμε και μεις μερικούς Χρυσαυγίτες που μας περισσεύουν να χαρεί περισσότερο το κυπριακό Υπουργείο».

Related posts

Leave a Comment