Το μήνυμα-κάλεσμα Τσουρούλλης προς Λεμεσου Αθανάσιο(BINTEO)

Απάντηση μέσω του Κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ έδωσε ο Χρύσανθος Τσουρούλης στα όσα ανάφερε ο Μητροπολίτης Λεμεσού μέσω ανακοίνωσής τους  σχετικά με τα όσα καταγγέλθηκαν για παραβίαση διαταγμάτων σε εκκλησία της Λεμεσού την περασμένη Τρίτη αλλά και την αναφορά του στο όνομα του.

Συγκεκριμένα ο Χρύσανθος Τσουρούλης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «ο πόλεμος αυτός, όπως είπε και ο Πρόεδρος, κερδίζεται μέσα στα καταφύγια με τον περιορισμό και την πειθαρχία μας, όπως μας προέτρεψε η Κυβέρνηση και η επιστημονική κοινότητα. Για να προστατέψουμε την ζωή όσον πιο πολλών ανθρώπων γίνεται».

«Η επιλογή είναι ανάμεσα στη ζωή μας και στο θάνατο. Στα καταφύγια μας έχουμε και τη πίστη μας μαζί μας. Ο Θεός μας. Ο Θεός της αγάπης και της συμπόνιας είναι βέβαιο ότι μας αγκαλιάζει με την αγάπη του στα καταφύγια και μας θέλει γερούς και δυνατούς», είπε.

Υπογράμμισε πως σέβεται κάθε Ιεράρχη. «Είμαι όμως απέναντι σε κάθε ενέργεια που στρέφεται ηθελημένα ή όχι απέναντι στην ανθρωπινή ζωή».

Ο Χρύσανθος Τσουρούλης, είπε τέλος πως «επικοινώνησε με τον Άγιο Λεμεσού και υπογράμμισε τις ανησυχίες μου και ξεκαθάρισα πως τα ζητήματα δεν είναι προσωπικά. Απεύθυνα πρόσκληση να έρθει εδώ να εξηγήσει για τα όσα έγιναν μα κυρίως να μιλήσει για όσα έρχονται και πρόσφερα τις συχνότητες του ΣΙΜΓΑ  για να φτάσει το κήρυγμά του σε όσο πιο πολλά καταφύγια μπορεί.Μετά ακολούθησε η ανακοίνωση».

Related posts