Ορτέγα:«Μας κάλεσαν για φωτογραφίες,φαντάζομαι είναι για το τρόπαιο»

Ο Μίκαελ Ορτέγα μίλησε ξανά σε ιστοσελίδα της χώρας του και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γιατην καραντίνα: «Ήμασταν 40 μέρες στο σπίτι και αργότερα ξεκινήσαμε προπονήσεις για δύο εβδομάδες. Έπειτα η Κυβέρνηση και η Ομοσπονδία αποφάσισαν να σταματήσουν το πρωτάθλημα. Αποφάσισα να επιστρέψω στην Κολομβία. Μας έδωσαν 45 μέρες άδεια για διακοπές. Είμαι ήδη ένα χρόνο μακριά από την πατρίδα. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, αλλά πρέπει να επιστρέψω, γιατί έχω πολύ καιρό να δω τα παιδιά μου»

Για το γεγονός πως η Ομόνοια τερμάτισε στην πρώτη θέση: «Είναι διαφορετικό. Με κάνει χαρούμενο. Εγώ συμφώνησα με την Ομόνοια, γιατί μου άρεσε το πρότζεκτ και ήθελα να παλέψω για το πρωτάθλημα. Πάνε 10 χρόνια να πάρει η Ομόνοια πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό μου έδωσε μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλαμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, γιατί ήμασταν κοντά στο να πάρουμε και το κύπελλο. Παρόλα αυτά ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και το δείχνει στα social media»

Για το αν θα υπάρχουν φωτογραφίες με το τρόπαιο: «(Γέλια) Το προηγούμενο Σάββατο μας κάλεσαν για φωτογραφίες. Φαντάζομαι είναι γι’ αυτό»

Για τον κορωνοϊό στην Κύπρο: «Πήραν δραστικά μέτρα, έκλεισαν όλα. Έπρεπε να στείλουμε μήνυμα για να κινηθούμε. Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο από την αρχή»

Για το αν είναι πιθανή η επιστροφή του στην Κολομβία: «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος εδώ. Επίσης έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Ομόνοια»

Related posts